Nadine van Gijn

huidtherapie

Over Nadine

Nadine van Gijn rondde in 2015 haar HBO-opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht af. Gedurende haar afstudeeronderzoek (naar de effecten van cleansers met en zonder Terpinen-4-ol op acne en rosacea) deed zij ervaring op bij het EMC Gooi en Eemland, bij een wondverpleegkundig specialist in het Slotervaartziekenhuis, bij de Feldbergkliniek & Parksanatorium in Duitsland en bij Huidtherapie Vermeijden in Haarlem. Bij de laatstgenoemde ging zij ook parttime werken.
Vanaf 2015 combineerde zij dit met een parttime aanstelling als huidtherapeut bij de MediSpa van Bergman Clinics in Bilthoven.

Daarnaast geeft Nadine peelingtrainingen bij Skin Tech Pharma, waar zij ook productspecialist is en als zodanig haar kennis aan vakgenoten doorgeeft, en natuurlijk toepast in haar dagelijkse praktijk.

Nadines motto is: skin first, make-up second, smile always. Wat haar fascineert in huidtherapie is hoe alles met elkaar in verbinding staat (organen, voeding, geest en huid). Soms is er maar een kleine aanpassing nodig is om snel resultaat te zien in de vorm van een stralende huid. Door alle verschillende indicaties is geen dag hetzelfde en blijft zij getriggerd om altijd naar nieuwe mogelijkheden te kijken.

In haar vrije tijd is Nadine sportief (crossfit, hardlopen en snowboarden) en gaat ze er graag op uit. Met haar motor, met haar zoontje Vinz en haar partner Pascal of naar het buitenland. Ze houdt van lekker eten, zowel buiten de deur als thuis, waar ze altijd op zoek is naar gezonde variaties van bestaande recepten. Ook de Formule 1 heeft haar belangstelling; met een vriendengroep worden er voorspellende poules ingevuld en samen naar de races gekeken.