Nadine van Gijn

huidtherapie

Skinboosters

Ziet je huid er droog of vaal uit? Zie je de eerste tekenen van huidveroudering verschijnen? Dan is een skinbooster misschien wel wat voor jou.

Wat is het?

Een RRS®-Inject skinbooster is een behandeling waarbij er met gebruikmaking van microneedling een ‘cocktail’ aan voedende en waardevolle ingrediënten in je huid wordt geïnjecteerd. Zo’n cocktail bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren. Deze cocktails helpen om de huid te repareren, voeden, stimuleren en op te vullen.

Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft. Er zijn skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté. Maar ook voor je lichaam, en voor je haar. Tijdens een eerste afspraak bespreken we wat het beste bij jou en je huid past.
Hier vind je meer informatie over RRS®-Inject skinboosters.

Hoe werkt het?

Binnen onze praktijk wordt de skinboosterbehandeling uitgevoerd met de U225 intradermale injector. Deze injector zorgt ervoor dat de behandeling volledig pijnloos is en de actieve ingrediënten direct in de huid worden ingebracht, waardoor de huid van binnenuit wordt gevoed.

Voor het beste resultaat wordt aanbevolen de skinboosterbehandelingen als een kuur uit te voeren. Dit betekent dat je meerdere keren in de praktijk wordt behandeld.

Heb je last van een of meerdere van de onderstaande indicaties, dan is een skinboosterbehandeling aan te raden

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid
  • Verslapte huid
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Cellulite
  • Striae
  • Haarverlies
De U225 intradermale injector

Dit vind je misschien ook interessant

2x je huid reinigen: waar is dat goed voor?

Gedurende de dag verzamelt je huid ongemerkt aardig wat vuil. Denk aan luchtvervuiling, het gebruik van cosmeticaproducten zoals crèmes, een SPF, make-up, en dit alles gecombineerd met de natuurlijke talgproductie van de huid en de…

Lees verder>>

Welk huidtype ben jij?

Wanneer je ooit geprobeerd hebt om de juiste concealer of foundation op je huid af te stemmen, weet je hoe bepalend je huidtype kan zijn. In deze blog ga ik dieper in op de kenmerken van de verschillende types.

Lees verder>>

Collageensupplementen: zin of onzin?

Ik krijg regelmatig de vraag: “Wat vind jij nou van collageensupplementen?”
We worden bekogeld met reclame daarvoor – het ene supplement belooft nog mooiere resultaten dan het andere, maar wat is er nu van waar? En waar moet je op letten?

Lees verder>>