Nadine van Gijn

huidtherapie

Microneedling

Erger je je aan de zichtbare onregelmatigheden in je huid, ben je toe aan huidverbetering of wil je een mooiere, steviger huid? Dan is microneedling misschien wel wat voor jou.

Wat is het?

Microneedling is een behandelmethode waarbij met behulp van technologisch hoogwaardige, dunne naalden op een gecontroleerde manier kleine onzichtbare gaatjes in de huid worden gemaakt.

Hoe werkt het?

Microneedling stimuleert de wondgenezing van je eigen huid. De prikkeling van het onderhuidse bindweefsel verstevigt de huid en hierdoor krijg je een mooie en gelijkmatige huidstructuur. Je huid wordt voller, gladder, steviger en egaler van kleur.

Tijdens de behandeling worden ook voedende hulpstoffen in de vorm van Dermica Solutions ingebracht. Dit zijn oplossingen met hoogwaardige werkstoffen in hoge concentraties. Denk hierbij aan hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten. 

Voor wie is het?

Deze behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Heb je last van een of meer van onderstaande indicaties, dan is een behandeling met microneedling aan te raden:

  • Fijne lijntjes
  • Contourverbetering
  • Verouderde huid
  • Acne (littekens)
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Grove huidstructuur/vergrote poriën

Dit vind je misschien ook interessant

Wat zijn fruitzuren en wat doen ze voor je huid?

Fruitzuren, ook wel bekend als Alpha Hydroxy Acids (AHA), komen voor in de natuur, wat herkenbaar terug te vinden is in namen zoals: citroenzuur, melkzuur, amandelzuur en glycolzuur. Veel AHA’s worden in lage concentraties… 

Lees verder>>

Welk huidtype ben jij?

Wanneer je ooit geprobeerd hebt om de juiste concealer of foundation op je huid af te stemmen, weet je hoe bepalend je huidtype kan zijn. In deze blog ga ik dieper in op de kenmerken van de verschillende types.
De bekendste classificatie voor de

Lees verder>>

Zonbescherming: anti-agingproduct nummer 1

Wanneer ik mijn cliënten vertel dat ik elke dag een SPF gebruik, is de reactie (buiten de zomer) vaak: ‘ook nu, met dit weer? De zon schijnt helemaal niet!?’. Wist jij dat de straling van de zon de belangrijkste oorzaak van huidveroudering is? 

Lees verder>>